Onniteltavia on taas useampia, joten pääsin pitkästä aikaa korttiaskartelun makuun.

1735401.jpg

Sisareni täyttää huomenna vuosia, hän saa tämän sisutuksensa väreihin passatun syntymäpäiväkortin. Karhu (vaikka se erehdyttävästi muistuttaakin lehmää) on sahattu kuviosahalla ohuesta vanerista jo vuosia sitten, reunat on toki pyöristetty hiekkapaperilla. Muut korttitarvikkeet ovat peruskauppatavaraa. Tämä kortti on viimeinen lenkki kolmen kortin sarjaan, jossa kaikissa on vanerinen eläin (edellisissä poro ja kettu) sekä sama värimaailma. Voisin kuvitella, että täydestä sarjasta saisi kehystämällä ihan asiallisen siustuselementin seinälle - katselin jo hieman paikkaakin taannoin sisareni asunnolla yöpyessämme.

1735399.jpg

Mieheni työkaveri sai toisen lapsensa kesäkuussa. Onnittelukäynti on vielä tekemättä, mutta tämä kortti on menossa yhdessä sinisen Puh-peiton kanssa lahjaksi pienelle Pauli-pojalle. Siniselle korttipohjalle on liimattu itse marmoroimani kopiopaperin pala, sen päällä on pala uusiokäyttöön päässyttä lahjapaperia ja taikataikinasta joskus kauan sitten muotoilemani jalka. Kehykseksi piti tietysti rötvätä sinistä kimalleliimaa.

Ystäväni tyttäret täyttävät vuosia elo- ja syyskuussa. Heitä ajattelin onnitella vaihtoehtoisin prinsessakortein:

1735400.jpg

Liekö pyhäinhäväistystä, mutta leikkelin kiiltokuvaenkeleiltä siivet ja liimasin päähän kultapaperista (peräisin muuten muistaakseni tumman suklaalevyn kääreestä) kruunut. Korttipohjan ja kiiltokuvan välissä on leveää pitsinauhaa, joka on jälleen kerran Eijan lahjoittamaa. Ei ehkä mitään korttiaskartelun korkeinta aatelia mutta saavat luvan kelvata. Lahjaksi tytöt saavat nämä setit.