Lahjoitussukkalangat eivät ole jättäneet minua rauhaan. Sitä paitsi osallistuminen yhteistempaukseen motivoi kummasti juuri sukkien neulomiseen. Niinpä niitä on tullut edelleen neulottua jo hieman patologiseksikin käyneellä vimmalla.Harmaat ja vihreä Seiskaveikka muuntuivat näiksi ison lapsen tai sirojalkaisen naisen jalkaan sopiviksi sukiksi 3,5 mm puikoilla ja 44 silmukalla. Aloitin ensimmäisen sukan avoimen päiväkodin leikkihuoneen lattialla istuessani kärjestä ja etenin kerhoreissulla kantapäähän asti, joten olin jälleen tuomittu tekemään tiimalasikantapään, sillä en edelleenkään päässyt käsiksi Ullan ohjearkistoon katsastamaan vinkkejä toisenlaisen kantapään tekemiseen.Loput Nallet (vaaleanvihreä, ruskea, vaaleanpunainen ja punainen) neuloin pikkulasten pitkävartisiksi sukiksi 3 mm puikoilla ja 32 silmukalla (varren yläosassa 36 s). Nämäkin on aloitettu kärjestä, jotta sain neulottua langat tarkasti loppuun.

Harmaateräiset pikkusukat olivat koeversio, varsi on neulottu Novita Hiphopista puretusta valkoisesta säikeestä 2,5 mm puikoilla ja 32 silmukalla, terä on Ainosta 3,5 mm puikoilla ja 24 silmukalla. Tuo kolmisäikeisen langan purkaminen osikseen on kyllä vähintään hullun ellei suorastaan idiootin hommaa, mutta tulipahan kokeiltua. 3,5 mm puikotkin tuli todettua Ainolle liian ohuiksi, mutta seuraava tarjolla ollut puikkokoko (5,5 mm) oli omaan makuuni puolestaan liian suuri.

Keltaiset minisukat ovat akryylivauvalangan jämistä kuopuksen vauvanuken jalkaan mittojen mukaan tikutellut. Keltainen vauvalanka alkaakin olla mukavasti jokseenkin loppu, persikkaista olisi vielä jäljellä vaikkapa nuken lisäasusteisiin.

Nukensukkia lukuunottamatta nämä tekeleet lähtevät maailmalle, joko Pipoapuun tai Vaaka ry:lle.