Kestositeiden ja -liivinsuojien ompelusta on muodostunut bloginpitäjälle oiva terapiamuoto. Se tyydyttää monta tarvetta: käyttökelpoista tuotosta syntyy nopeasti ja rutiininomaisesti samalla kun pääsee eroon tilkuista, joista ei juuri muuta enää saisikaan tehtyä. Lisäbonuksena seuraa hyvä mieli siitä, että lahjoitettavat siteet ja liivinsuojat edistävät kestoiluideologian leviämistä ilman sen suurempaa saarnaa ja uhoa.

1316770.jpg

Viimeisen viikon terapiasaldona on kahdeksan kestosidettä (kuvasta puuttuvat jo ystävälle annetut kolme) ja yhdeksän paria liivinsuojia. Keskeneräisiäkin lojuu vielä pitkin ompelupöytää odottamassa sopivia vastinkappaleita. Tällä kertaa siteille ja liivinsuojille on jo saaja mietittynä, nämä kun tulevat osaksi suvun seuraavaksi syntyvän jäsenen vauvalahjaa. Oletettu saapumisaika on tietojemme mukaan elokuussa, joten tässä on vielä tovi jos toinenkin ommella muutamia vaippoja ja neuloa hahtuvahousuja itse vauvalle.

Ystäväni, jolle eilen kolme sidettä lahjoitin kokeiluun, riemastui valtavasti värikkäistä kuoseista. Totesinkin hänelle, että on sentään mukava, kun jokin asia perän vuotamisessa saa hyvälle tuulelle!