Olen käynyt tuttavani kanssa sauvakävelylenkillä kerran viikossa kolmen vuoden ajan. Emme pidä muuten yhteyttä, mutta viikottaisella lenkillä tuuletamme keuhkojen lisäksi päätämme purkaen edellisviikon paineet. Viimeisen vuoden aikana tärkeäksi päivitysaiheeksi on noussut käsityöt. Niinpä ajauduimme lopulta tekemään myös vaihtokauppoja.

Minä sain jämäjämälankoja:

1783798.jpg

Ohuemmat langat menevät itseoikeutetusti barbien neuleisiin, mutta vasemmalla ylhäällä ja oikealla alhaalla olevat paksummat tekokuitulangat joutuvat odottamaan muuta käyttökohdetta. Jos inspiraatio antaa odotuttaa itseään, pitänee käydä koluamassa ainakin Jämäblogia ideoiden toivossa. Hyviä vinkkejäkin saa tarjoilla. Lisäksi sain bonuksena kaksi käsintehtyä saippuaa: manteli- ja kamomillasaippuat.

Lenkkikaveri sai toivomansalaisen kassin lenkkikamppeille:

1726480.jpg

Kangas on samaista ystävän patjansuojusompelusta ylijäänyttä kreppipussilakanaa kuin mistä tein esikoiselle tämän jumppakassin. Kuosi on raikas, lenkkikaverikin tuntui pitävän siitä ensinäkemältä. Siitä huolimatta minä taisin jäädä tässä vaihtokaupassa voiton puolelle.